Απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικής υποψηφιότητας για την αμερικανική προεδρία η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, καθώς, όπως εκμυστηρεύτηκε σε ένα παιδί, το να είναι κάποιος επικεφαλής της πρώτης παγκόσμιας δύναμης είναι «μια πραγματικά δύσκολη δουλειά».

Η κα Ομπάμα έκανε τη δήλωση αυτή όταν ρωτήθηκε από ένα παιδί εργαζομένου στον Λευκό Οίκο αν θα είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά όχι» είπε η Μισέλ Ομπάμα. «Το να είσαι πρόεδρος είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, μια σημαντική δουλειά» πρόσθεσε.

Πάντως, φάνηκε σίγουρη για την επανεκλογή του συζύγου της στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Ο Μπαράκ Ομπάμα εκλέχθηκε για πρώτη φορά πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2009 και είναι υποψήφιος για μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Πιστεύω πως, όταν λήξουν οι θητείες του, θα κάνουμε άλλα σημαντικά πράγματα, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να φανεί κανείς χρήσιμος σε αυτή τη χώρα και στον κόσμο, ακόμα και αν δεν είσαι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» επεσήμανε η Μισέλ Ομπάμα, μιλώντας στον μικρό επισκέπτη του Λευκού Οίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μέχρι τώρα η μόνη Πρώτη Κυρία που θέλησε να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ.

Παραιτήθηκε από την προσπάθειά της να πάρει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και ανέλαβε επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης