Η σύντροφος του Αμπντελκάντερ Μέραχ αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση των επτά δολοφονιών που διέπραξε στην Τουλούζη και το Μοντομπάν ο αδελφός του, Μοχάμεντ, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, Γκι Ντεμπουισόν.

Η γυναίκα δήλωσε στους ανακριτές ότι «αιφνιδιάστηκε και σοκαρίστηκε» από τη σύλληψή της και ότι θεωρεί πως δεν μπορούν να της προσάψουν καμία κατηγορία, είπε ο Ντεμπουισόν στο κανάλι BFM TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κυρία Μεσμπάχ επικοινώνησε μαζί μου μόλις το πρωί της Παρασκευής επειδή στην αρχή αρνήθηκε να καλέσει δικηγόρο θεωρώντας ότι δεν έχει καμία σχέση» με την υπόθεση.
«Η ίδια συνόψισε άριστα την υπόθεση, λέγοντας στους ανακριτές: αν τα πράγματα έχουν όπως τα περιγράφετε, τότε εγώ επί έξι χρόνια ζούσα με έναν άνθρωπο, δηλαδή το σύζυγό μου, τον οποίο δεν γνωρίζω (…) Υπήρχε μια διπλή ζωή, αυτή που εγώ μοιραζόμουν μαζί του και μια παράλληλη, μυστική, την οποία αγνοούσα παντελώς», συνέχισε ο δικηγόρος.

Ο Αμπντελκάντερ Μέραχ ενδέχεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί ενώπιον δικαστή, όμως οι ανακριτές δεν έχουν προσάψει κατηγορίες στη σύντροφό του. Ο Ντεμπουισόν ωστόσο εμφανίστηκε πολύ επιφυλακτικός, λέγοντας ότι φοβάται μήπως την φυλακίσουν για να πιέσουν τον άνδρα της. «Είναι μια στρατηγική που δυστυχώς υπάρχει», κατέληξε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης