«Δεν είχα κανένα κίνητρο»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010, 02:41
«Δεν είχα κανένα κίνητρο»
«Σε αυτήν την υπόθεση δεν είχα κανένα κίνητρο. Δεν έχω να κερδίσω τίποτε. Είμαι μία μαύρη γυναίκα που πάντοτε υποστήριζα και θα υποστηρίζω αγαθούς σκοπούς, και ιδίως όσους αφορούν την Αφρική», τονίζει το μοντέλο, Naomi Campbell, στο ανακοινωθέν που εξέδωσε σήμερα η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Outside Organisation στο Λονδίνο.

Στο ανακοινωθέν τονίζεται πως τα γεγονότα εξελίχθηκαν πριν από 13 χρόνια και «δεν είναι παράξενο που η μνήμη γύρω από ορισμένα πρόσωπα του παρελθόντος είναι θολή».H μαύρη γαζέλα κατέθεσε την Πέμπτη, ως μάρτυρας, στη δίκη του πρώην προέδρου της Λιβερίας, Charles Taylor.

Όπως είπε η πρώην ατζέντης Νaomi, ο Τaylor, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, έδωσε ως δώρο στην Campbell διαμάντια, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου το 1997, στη Νότιο Αφρική.

Με την κατάθεση της Campbell, η εισαγγελική αρχή επιδιώκει να στηρίξει την κατηγορία ότι ο πρώην πρόεδρος της Λιβερίας, Charles Taylor, λάμβανε διαμάντια από τους επαναστάτες στη Σιέρα Λεόνε, τα οποία και χρησιμοποίησε για την αγορά όπλων.

Διαβάστε επίσης:

«Η Κάμπελ φλέρταρε με τον πρόεδρο της Λιβερίας», Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2010, 17:18

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010, 02:51