Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία των ΗΠΑ η αποκάλυψη του μεγαλύτερου serial killer της Αμερικής πως οι γυναίκες που σκότωσε δεν είναι 49 αλλά ακριβώς 80!

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο ΚΟΜΟ 80, ο Gary Ridgway, γνωστός και ως ο δολοφόνος του Green River πως νιώθει την ανάγκη να προβεί σε αυτή την αποκάλυψη για να ησυχάσουν οι οικογένειες των θυμάτων και να μην έχουν πλέον ψεύτικες ελπίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Gary Ridgway από το Σιάτλ της Ουάσινγκτον, καταδικάστηκε σε 48 φορές ισόβια, μετά από εξέταση DNA που απέδειξε πως ήταν ο δολοφόνος 48 γυναικών. Τα στυγερά εγκλήματά του τα διέπραξε από το 1980-1990 και θύματά του ήταν ιερόδουλες και μικρά κορίτσια που αποφάσιζαν να φύγουν από το σπίτι τους.

Ο διαταραγμένος δράστης που ωστόσο είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του, προκειμένου να γλυτώσει τη θανατική ποινή, συμφώνησε να ομολογήσει την διάπραξη των φόνων. Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του όμως, ένα ακόμη πτώμα γυναίκας που ανακαλύφθηκε κατάφερε να συνδεθεί με τον Ridgway, για να προσθέσει στην ποινή του μία ακόμη ισόβια κάθειρξη και ανεβάζοντάς την σε συνολικά 49 φορές ισόβια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Μερικά από τα 80 τραγικά θύματα του μεγαλύτερου serial killer των ΗΠΑ

 Τώρα, έρχεται ο ίδιος να ομολογήσει δημόσια πως στην πραγματικότητα τα θύματά του ήταν πολλά περισσότερα και συγκεκριμένα έφτασαν τα 80, αφήνοντας έκπληκτη όχι μόνο τη δημοσιογράφο αλλά και την κοινή γνώμη.

Ο εφιαλτικός serial killer διέθετε βαφείο φορτηγών και είχε παντρευτεί τρεις φορές Ridgway. Μπροστά στην κάμερα παραδέχτηκε πως μάζευε πόρνες από τον δρόμο αλλά και έφηβα κορίτσια και αφού τις βίαζε, τις στραγγάλιζε, τις ακρωτηρίαζε και τέλος, τις πετούσε σε ένα σκουπιδότοπο κοντά στον ποταμό Green River.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξ αρχής το FBI είχε εκφράσει υποψίες πως τα θύματα του μανιακού δράστη ήταν 71, κάτι που ωστόσο τελικά δεν αποδείχτηκε. Σήμερα, έρχεται ο ίδιος ο Gary Ridgway για να παραδεχτεί πως το FBI είχε τελικά δίκιο, και με το… παραπάνω…

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης