Πώς θα σας φαινόταν, αν σας πρόσφεραν διαμονή σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο μόλις με τρία ευρώ την ημέρα; Από τις 30 Αυγούστου, οι επισκέπτες στη βρετανική πρωτεύουσα θα έχουν αυτή τη μοναδική δυνατότητα στο ξενοδοχείο Τune.

Το νέο αυτό ξενοδοχείο στην περιοχή Γουέστμινστερ στο Λονδίνο είναι το πρώτο ευρωπαϊκό «κλαδί» μαλαισιανής αλυσίδας χαμηλού κόστους καταλυμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι υπόσχονται τα ξενοδοχεία Τune; Αρχικά τα στοιχειώδη: ένα απλό δωμάτιο με εμβαδόν μόλις 12 τ.μ.. Στην τιμή περιλαμβάνονται η διανυκτέρευση, τα κλινοσκεπάσματα, η θέρμανση και ο κλιματισμός, καθώς και η χρήση της τουαλέτας. Όλα τα άλλα χρεώνονται επιπλέον. Έτσι, αν ο πελάτης επιθυμεί να του καθαρίζουν το δωμάτιο και να του αλλάζουν τα σεντόνια, θα πληρώσει επιπλέον 9 ευρώ. Αν θέλει να αποθηκεύσει τις βαλίτσες του, θα πληρώσει 3 ευρώ, το πιστολάκι μαλλιών κοστίζει 3 ευρώ, ενώ μία επιπλέον πετσέτα κυμαίνεται στα 2 ευρώ. Προσφέρεται, επίσης, και ένα πλήρες πακέτο διαμονής, το οποίο κοστίζει 42 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Την εν λόγω αλυσίδα φθηνών καταλυμάτων ίδρυσε ο Ινδός επιχειρηματίας Τόνι Φερνάντεζ και ήδη διαθέτει ξενοδοχεία σε εννέα χώρες του κόσμου, από τη Μαλαισία ως την Αυστραλία. Ο 46χρονος Φερνάντεζ, ιδιοκτήτης επίσης της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους ΑirΑsia, άνοιξε το πρώτο του ξενοδοχείο την 1η Μαρτίου 2007 στην Κουάλα Λουμπούρ.

Μετά, μάλιστα, από την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 από το Λονδίνο, διέκρινε μια λαμπρή επιχειρηματική ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του και αποφάσισε να κινηθεί προ τη Δύση. Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας του επί ευρωπαϊκού εδάφους θα ανοίξει στη δημοφιλή περιοχή Σίτι, με σκοπό να εξυπηρετήσει, μεταξύ άλλων, και τις ανάγκες των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης