Τουάλετες από ότι φαίνεται, θα καθαρίζει και πάλι η Ναόμι Κάμπελ. Το δικαστήριο της επιδίκασε 200 ημέρες κοινωνικής εργασίας, για την επίθεσή της σε δύο αστυνομικούς και την εξύβριση του πιλότου στο αεροδρόμιο του Χίθροου.

Το σούπερ – μόντελ θα πρέπει επίσης, να καταβάλει αποζημίωση 2300 δολαρίων και 550 δολαρίων στους αστυνομικούς και στον πιλότο του αεροσκάφους αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί τον περασμένο Απρίλιο. Η 38χρονη Κάμπελ σε κατάσταση αμόκ, είχε επιτεθεί σε όποιον είχε βρει μπροστά της, όταν την ενημέρωσαν πως μία από τις βαλίτσες της είχε χαθεί.

Οι υπεύθυνοι ασφάλειας αναγκάστηκαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος και να της βάλουν χειροπέδες, γιατί δε σταματούσε να τους χτυπάει και να τους βρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στο Βρετανικό δίκτυο “Sky News” η Κάμπελ ζήτησε συγνώμη από τους αστυνομικούς, όχι όμως και από τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας, οι οποίοι – όπως λέει – την έβρισαν με ρατσιστικές εκφράσεις.

Είναι η δεύτερη φορά που η Κάμπελ περνάει από δίκη, εξαιτίας του οξύθυμου χαρακτήρα της. Την πρώτη, είχε ξεσπάσει στην οικιακή βοηθό της και το δικαστήριο της είχε επιβάλει να καθαρίζει επί πέντε μέρες δημόσιες τουαλέτες σε μια αποθήκη.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης