Ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Time που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τη Χίλαρι Κλίντον. Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μοιάζει να έχει κέρατα, καθώς ακριβώς πίσω από το κεφάλι της προβάλλει το γράμμα «M» από τον τίτλο του περιοδικού.

Πολιτικοί συντάκτες εκτιμούν ότι το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο με την φιγούρα της Κλίντον, στον απόηχο της υπόθεσης που έχει ανακύψει με τα e-mail της, απειλεί τις πιθανές μελλοντικές βλέψεις της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό μέσα από τον Τύπο, η Κλίντον χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της για την επίσημη αλληλογραφία της ενώ βρισκόταν στην θέση της υπουργού Εξωτερικών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το Time ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο στο οποίο αναφέρει 34 παραδείγματα με εξώφυλλα προσώπων «που δείχνουν σαν να έχουν κέρατα». Ενδεικτικά αναφέρει τα παραδείγματα του πρώην προέδρου και συζύγου της, Μπιλ Κλίντον, του πάπα Βενέδικτου, του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’, του Τζον Τραβόλτα, του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, της Μάργκαρετ Θάτσερ, του πάπα Φραγκίσκου και του Νταρθ Βέιντερ από τον Πόλεμο των Άστρων.

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Time δίνει μία «διαβολική διάσταση» στη Χίλαρι Κλίντον, καθώς παρεμφερής ήταν η εμφάνισή της και στο εξώφυλλο του περιοδικού της 16ης Νοεμβρίου 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης