Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας 52χρονος άνδρας από την πόλη Derry της Βόρειας Ιρλανδίας, επειδή ερωτοτροπούσε με ένα…στρώμα. Το πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο στο αίθριο πάρκιγνκ ενός οίκου ευηγηρίας και ο κατηγουρούμενος συνελλήφθη για προσβολή της δημόσιας αιδούς.

Ένας αρχιφύλακας είπε στο δικαστήριο ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου βρήκε τον 52χρονο Martin Gregory Colt γυμνό από τη μέση και κάτω να παρακολουθεί πορνό σε φορητή συσκευή DVD και να «κάνει» σεξ με ένα…στρώμα στο πάρκινγκ του γηροκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήγε στο πίσω χώρο που χρησιμοποιείται για πάρκινγκ. Οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το χώρο και όταν έφτασαν άκουσαν βογγητά. Βρισκόταν πίσω απο ένα φράχτη και είχε μια φορητή συσκευή DVD με τη φωνή δυνατά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο 52χρονος -ο οποίος δεν έχει μόνιμη κατοικία- βρίσκεται αντιμέτωπος τώρα με δύο κατηγορίες. Κατηγορείται για απρεπή συμπεριφορά, ότι διέπραξε μια πράξη χυδαίας, άσεμνης και αηδιαστικής φύσεως και ότι προκάλεσε τη δημόσια αιδώ, βλέποντας πορνό σε δημόσιο χώρο και κάνοντας σεξ με ένα στρώμα, ενώ ήταν γυμνός.

Ο δικαστής ανέφερε ότι ο Colt -ο οποίος τελεί υπό προσωρινή κράτηση- είχε καταδικαστεί 72 φορές στο παρελθόν για διάφορους λόγους. Την περασμένη εβδομάδα προσπαθούσε να βρει έναν ξενώνα όμως δεν τον δέχονταν λόγω του ποινικού του μητρώου καθώς έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για σεξουαλικά αδικήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης