Την βαθιά θλίψη του για το μακελειό στον κινηματογράφο της Aurora κατά την πρεμιέρα της ταινίας «The Dark Knight Rises» εξέφρασε ο σκηνοθέτης αυτής, Κρίστοφερ Νόλαν.

«Μιλώντας εκ μέρους όλου του cast του Σκοτεινού Ιππότη, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μας για την παράλογη τραγωδία που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την κοινότητα της Aurora, αλλά ολόκληρο τον πλανήτη.
Δεν θα προσποιηθώ πως γνώριζα έστω ένα από τα θύματα, ξέρω όμως πως είχαν προσέλθει στον τόπο του εγκλήματος για να παρακολουθήσουν μια ταινία. Πίστευα πάντα πως ο κινηματογράφος είναι μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις, αλλά και μορφές τέχνης της Αμερικής. Πως η εμπειρία του να μοιράζεσαι μαζί με άλλους τον τρόπο που ξετυλίγεται μια ιστορία στο μεγάλο πανί είναι όχι μόνο σημαντική, αλλά και η πλέον ευχάριστη. Οι κινηματογράφοι είναι το σπίτι μου. Οπότε η ιδέα πως κάποιος μπορεί να πληγώσει ένα τόσο αθώο και ειρηνικό μέρος με χρήση τέτοιας βίας με διαλύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να πει οποιοσδήποτε από εμάς, ώστε να κλείσει σε αυτό τα συναισθήματά μας για τον τόσο άδικο χαμό τόσων αθώων ανθρώπων, οπότε δεν θα το προσπαθήσουμε καν. Όμως η σκέψη μας είναι μαζί με τα θύματα και τις οικογένειές τους» ανέφερε χαρακτηριστικά

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης