Δήμαρχος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, τόσο μέσω συνομιλιών στο διαδίκτυο όσο και κατ’ ιδίαν, καθώς και για κατοχή παράνομου παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Οι αρχές, στις οποίες από καιρό είχαν γνωστοποιηθεί πληροφορίες σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του δημάρχου Γκάρι Μπέκερ από το Ρασίν στο Ουισκόνσιν, τον παρακολούθησαν και κατάφεραν να τον παγιδέψουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομοσπονδιακός πράκτορας προσποιήθηκε τη 14χρονη κοπέλα στο διαδίκτυο, και κανόνισε συνάντηση με τον Γκάρι Μπέκερ. Μόλις αυτός έφτασε στο προκαθορισμένο σημείο της συνάντησης συνελήφθη από την αστυνομία. Αφέθηκε ελεύθερος την επομένη μέρα, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 165.000 δολαρίων.

Ο Γκάρι Μπέκερ, δήμαρχος της πόλης Ρασίν του Ουισκόνσιν, παντρεμένος με δύο παιδιά, είχε προγραμματίσει να παρευρεθεί στη συγκέντρωση όλων των δημάρχων στην Ουάσιγκτον και στη συνέχεια να παραμείνει εκεί μέχρι και την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα. Τα σχέδια του όμως αναβλήθηκαν, καθώς συνελήφθη την περασμένη Τρίτη σε προαστιακό εμπορικό δρόμο του Μιλγουώκι.

Χαρακτηριστικό είναι μέρος των συνομιλιών του δημάρχου, που ανακοινώθηκε από τις Αρχές. Ο δήμαρχος μεταξύ άλλων φέρεται να είπε στην ανήλικη κοπέλα, «Θα μου άρεσε πολύ να συναντηθούμε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου και θα διασκεδάσουμε» και συνεχίζοντας δεν δίστασε να ρωτήσει «Θα είχες πρόβλημα να βγεις ραντεβού μ’ έναν παντρεμένο;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι και σήμερα ο δικηγόρος του δεν έχει δημοσιοποιήσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Έκτακτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για αύριο, προκειμένου να συζητηθεί η αποπομπή του από το αξίωμά του, εφόσον δεν έχει υποβάλλει ο ίδιος την παραίτησή του μέχρι τότε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης