Μία ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε προ ολίγου στην Μπανγκόκ καθώς τα επεισόδια μεταξύ των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων και των δυνάμεων ασφαλείας συνεζίζονται.

Νωρίτερα τρεις δημοσιογράφοι δέχθηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο ένας, εργαζόμενος στο France 24 να διακομισθεί στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι. Παράλληλα, η εφημερίδα Matichon της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι τραυματίστηκε από σφαίρα ένας από τους φωτορεπόρτερ της, επίσης στο πόδι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δώδεκα τραυματίσθηκαν σήμερα στη διάρκεια των νέων συγκρούσεων στο κέντρο της Μπανγκόκ.

«Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 12 τραυματίσθηκαν κατά τη σημερινή στρατιωτική επιχείρηση», δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης.

Κατά τις χθεσινές συγκρούσεις σκοτώθηκε ένας διαδηλωτής, ενώ ένας στρατηγός που συντάχθηκε με τους διαδηλωτές τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters μετέδωσε πως αστυνομικός άρχισε να πυροβολεί εναντίον στρατιωτών, στη διάρκεια των συγκρούσεων ανάμεσα στους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές και τον στρατό.

Ο αστυνομικός στεκόταν μπροστά στο αστυνομικό τμήμα του Λουμπίνι και πυροβολούσε κατά των στρατιωτών που προσπαθούσαν να αποκλείσουν την περιοχή, η οποία οδηγεί στην εμπορική συνοικία που έχουν καταλάβει τα «κόκκινα πουκάμισα» εδώ και δύο μήνες.

Διαβάστε επίσης:
Ταϊλάνδη: Xρήση βίας κατά των διαδηλωτών, 14 Μαΐου 2010, 08:31

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης