Απίστευτο. Ένας 56χρονος δημοσιογράφος από το Κίτσεβο της ΠΓΔΜ, δολοφονούσε ηλικιωμένες γυναίκες και στη συνέχεια κάλυπτε το ρεπορτάζ, για την εφημερίδα που εργαζόταν.

Ο λόγος για τον Βλάντο Τανέσκι, που συνελήφθη το Σάββατο από τις αστυνομικές αρχές, ως βασικός ύποπτος τριών δολοφονιών, από το 2003 μέχρι το 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άτυχες γυναίκες έπεσαν θύματα απαγωγής του δράστη, ο οποίος αφού τις βίασε, τις δολοφόνησε, τεμαχίζοντας στη συνέχεια τα άψυχα κορμιά τους, για να πετάξει τα κομμάτια σε διάφορα σημεία, μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Οι αρχές υποψιάστηκαν τον Τανέσκι, όταν διάβασαν τα λεπτομερέστατα ρεπορτάζ του, για τις δολοφονίες των γυναικών, με πληροφορίες που η αστυνομία δεν είχε αποκαλύψει ακόμη στους δημοσιογράφους.

Οι ερευνητές ανακοίνωσαν πως οι τρεις γυναίκες, έμοιαζαν στη μητέρα του δράστη, με την οποία η σχέση του ήταν ιδιαίτερα ταραγμένη, ενώ και η πιστοποίηση του DNA, τον συνέδεσε με τους φόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία ερευνά, αν και η εξαφάνιση μίας ακόμη ηλικιωμένης γυναίκας, έχει σχέση με τον αιμοσταγή δημοσιογράφο, που μεταξύ άλλων εργάστηκε και στη γνωστή εφημερίδα «Νόβα Μακεντονίγια».

Η κοινή γνώμη στην ΠΓΔΜ είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, ενώ δημοσιεύματα εφημερίδων κάνουν λόγο για: «Το τέρας του Κίτσεβο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης