Νέο πλήγμα για τον Ντόναλντ Τραμπ έπειτα από αναφορές δύο γυναικών στη «New York Times» για σεξουαλική παρενόχληση.

Ειδικότερα, οι Τζέσικα Λιντς και Ράσελ Κρουκς με αμερικανική καταγωγή ισχυρίστηκαν ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος τις άγγιξε ανάρμοστα πριν από πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τo θέμα δημοσιεύεται σήμερα στην αμερικανική εφημερίδα.

Η πρώτη γυναίκα, η οποία καθόταν δίπλα στον Τραμπ σε ένα αεροπλάνο, ανέφερε ότι περίπου 45 λεπτά μετά την απογείωση άρχισε να την αγγίζει και η δεύτερη λέει ότι ο κ. Τραμπ τη φίλησε παρά τη θέλησή της το 2005, όταν εργαζόταν ως ρεσεψιονίστ (22 ετών τότε) στον Πύργο Τραμπ, που ανήκει στον μεγιστάνα των ακινήτων.

«Έβγαινα από το ασανσέρ, με έπιασε και με φίλησε με το ζόρι στο στόμα, αν και με συναντούσε πρώτη φορά. Μόλις είχαμε συστηθεί» ανέφερε η κα Κρουκς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Λιντς είναι τώρα 75 ετών και περιγράφει τη σκηνή στο αεροσκάφος ως εξής: «Με ακούμπησε και ήταν μια περίεργη αίσθηση, αφού ξαφνικά άρχισα να νιώθω τα χέρια του παντού πάνω μου. Ήταν σαν να σε αγγίζει ένα χταπόδι». Εξήγησε ότι στη συνέχεια άλλαξε θέση και αποφάσισε να μην πει τίποτα.

Τους ισχυρισμούς αυτούς απέρριψε αμέσως το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ.

«Όλη αυτή η ενότητα είναι απλώς προϊόν μυθοπλασίας και το γεγονός ότι η εφημερίδα ”New York Times” δημοσιεύει τις εντελώς ψευδείς κατηγορίες (…) για την προσωπικότητα του Τραμπ για ένα τέτοιο θέμα είναι το λιγότερο επικίνδυνο αλλά και ανησυχητικό για την εξέλιξη του Τύπου στις ΗΠΑ» ανέφερε στη δήλωση του ο υπεύθυνος της προεδρικής εκστρατείας του Τραμπ Jason Miller. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι «New York Times» με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ «σηματοδοτούν ένα νέο επίπεδο ευτέλειας με κατεύθυνση τον προσδιορισμό του αποτελέσματος των εκλογών από τα μέσα ενημέρωσης».

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ερωτηθείς από την εφημερίδα πριν από τη δημοσίευση του άρθρου σε μια τηλεφωνική συνέντευξη ανέφερε: «Τίποτα από αυτά δεν συνέβη ποτέ».

Ο κ. Τραμπ απειλεί με μηνύσεις την εφημερίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης