Το εξώφυλλο του περιοδικού 'Star'«Είναι επίσημο: Η Κέιτ είναι ξανά έγκυος». Αυτός είναι ο τίτλος του εξωφύλλου του περιοδικού Star που κυκλοφόρησε πριν τρεις ημέρες, με εκτενές ρεπορτάζ για το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας και το δεύτερο παιδί που περιμένουν…

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, μόλις πέντε μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους Τζωρτζ, έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Το tabloid επικαλείται για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ του, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου. Σε αυτές η Κέιτ Μίντλετον διακρίνεται με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα να σπρώχνει ένα καρότσι στους κήπους του Παλατιού Κέσινγκτον. Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, αυτό είναι ένδειξη εγκυμοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, προσθέτει ότι το πριγκιπικό ζεύγος παρέστη σε γκαλά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου κατά το οποίο μάρτυρες είπαν στο περιοδικό ότι η Κέιτ «έλαμπε» και «ακουμπούσε τρυφερά το χέρι της στο στομάχι της» το οποίο ήταν «ελαφρώς φουσκωμένο».

Μάλιστα, το περιοδικό προχωρά σε λεπτομέρειες και για την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος το οποίο έκανε ο ίδιος ο Ουίλιαμ σε οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα Gossip Cop σε σημερινό της δημοσίευμα διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση. Επικαλείται συνομιλία ρεπόρτερ του site με εκπρόσωπο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, ο οποίος σημείωσε ότι είναι ανάξια λόγου τέτοια δημοσιεύματα και πως η οικογένεια σπανίως απαντά σε τέτοιου είδους φήμες. Ωστόσο, διαβεβαίωσε τον ιστότοπο πως «το cover story του “Star” είναι 100% αναληθές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης