Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Burnley του Lancashire, στη Βρετανία, με «πρωταγωνιστή» ένα αγόρι 12 ετών, που έπασχε από κάποια μορφή αυτισμού, κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του επειδή τον κορόιδευε μια παρέα κοριτσιών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο μικρός ήταν μαθητής του St Wilfrid’s Church of England Academy στο Blackburn και κάποιοι που γνωρίζουν το παρασκήνιο αυτής της τραγικής ιστορίας αναφέρουν στο Facebook, ότι τα κορίτσια του σχολείου τον πείραζαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, από την πλευρά του σχολείου, διαψεύδεται ότι υπήρξε τέτοια συμπεριφορά.Η μητέρα μιας μαθήτριας, η οποία είχε πέσει επίσης «θύμα» ανάλογης κοροϊδίας στο ίδιο σχολείο, δήλωσε τα εξής: «Η κόρη μου μού είπε ότι μια ομάδα κοριτσιών από 8 ετών και πάνω τον πείραζαν για τον αυτισμό». Η Megan O’Rourke έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Michael Raven. Εύχομαι να μην αισθανόσουν έτσι και να θυμάσαι ότι όλοι σε αγαπούσαν. Δεν σε γνώριζα αλλά ξέρω ότι θα μας λείψεις…».

Ο διευθυντής του σχολείου ανακοίνωσε το δυσάρεστο νέο στους μαθητές και τόνισε ότι το προσωπικό δε γνώριζε κάτι για την υπόθεση, αλλά ότι έχει ήδη διαταχθεί έρευνα για το θάνατο του αγοριού.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης