Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού David Carradine δίνει η δήλωση του ατζέντη του ότι ο 72χρονος δολοφονήθηκε.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Kill Bill βρέθηκε κρεμασμένος γυμνός στην ντουλάπα του ξενοδοχείου του στην Μπανγκόγκ με ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του και ένα γύρω από τα γεννητικά του όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η Αστυνομία της Ταϊλάνδης έχει καταλήξει ότι ο θάνατός του προήλθε κατά λάθος στη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού αυτοϊκανοποίησης.

Ο μάνατζερ Chuck Binder ισχυρίστηκε ότι τα χέρια του σταρ ήταν δεμένα πίσω από την πλάτη του και πρόσθεσε ότι ένα αποτύπωμα υποδήματος που βρέθηκε στο κρεβάτι δεν ταίριαζε με τα παπούτσια του ηθοποιού.

«Πιστεύω ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση. Ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει μία αυτοκτονία μετά από δολοφονία», είπε η δικηγόρος του ηθοποιού Vicki Roberts.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο αστυνομικός διοικητής της Μπανγκόγκ λέει ότι κανένας άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο.   

Ο Carradine, που παντρεύτηκε πέντε φορές, πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 100 ταινίες. Μεγάλη στιγμή της καριέρας του ήταν η συμμετοχή του στην ταινία του Quentin Tarantino, Kill Bill.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης