«Αποβολή» από τα καλλιστεία πήρε μία έφηβη υποψήφια, όταν οι διοργανωτές έμαθαν ότι έχει καταδικαστεί με αναστολή για βιαιοπραγία εις βάρος δύο κοριτσιών στο δρόμο.  

Η 17χρονη Στέφανι Κράμπτρι χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι είχε περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού ομορφιάς. Αλλά η χαρά της κράτησε λίγο, αφού οι υπεύθυνοι του «Teen Queen UK», την έδιωξαν κακήν κακώς, αφού έμαθαν τι έχει κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Στέφανι από την περιοχή Μπαλικέλι, είπε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της και μάλιστα θέλει να αποτρέψει άλλους συνομηλίκους της να μπλέξουν σε παρόμοιες καταστάσεις.

«Έκανα ένα φρικτό λάθος και πραγματικά μετάνιωσα για ό,τι έγινε εκείνη τη νύχτα. Προσπαθώ να προχωρήσω με τη ζωή μου, αλλά δυστυχώς ακόμα το πληρώνω», είπε λυπημένη η 17χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίαιο περιστατικό συνέβη το Σεπτέμβριο του 2007, όταν η Στέφανι επέστρεφε από ένα πάρτι σπίτι της, υπό την επήρεια αλκοόλ. Χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ξεκίνησε ένας καβγάς με μία παρέα κοριτσιών. Η Στέφανι χτύπησε το ένα με ένα μπουκάλι βότκας στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Τον Ιούλιο καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή δύο ετών.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης