Ο John Sullivan έφυγε χθες σε ηλικία 64 ετών από ιογενή πνευμονία μετά από νοσηλεία έξι εβδομάδων σε νοσοκομείο του Σούρεϊ στη Βρετανία.

«Χάσαμε τον μεγαλύτερο κωμικό συγγραφέα της χώρας ο οποίος μας άφησε μια τεράστια κληρονομιά, ένα δώρο γέλιου. Οι σκέψεις μου βρίσκονται στην οικογένειά του», ανέφερε o Sir David Jason, γνωστός για τον ρόλο του Del Boy Trotter στην τεράστια επιτυχία «Only Fools and Horses».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο John είχε μια μοναδική ικανότητα να μετατρέπει την καθημερινή ζωή απλών χαρακτήρων σε μια αξέχαστη κωμωδία», τόνισε ο γενικός διευθυντής του BBC, Mark Thompson, όπου μεταδιδόταν η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

Το «Οnly Fools and Horses» κατέχει το ρεκόρ τηλεθέασης για τηλεοπτική σειρά στη Βρετανία καθώς το special επεισόδιο του 1996 το παρακολούθησε το 1/3 του βρετανικού κοινού. Η σειρά παρουσιάζει τις ζωές μια σειράς από αρχετυπικούς χαρακτήρες οι οποίοι σκορπούν το γέλιο σε κάθε τους κίνηση.  Ο κουτοπόνηρος Del Boy Trotter που επιδιώκει να πετύχει τον σκοπό του με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια νομίζοντας ότι κανένας δεν πρόκειται να αντιληφθεί τις πονηριές του, ο αγαθός αδερφός του, Rodney και η εμβληματική φιγούρα του…παππού είναι οι βασικοί χαρακτήρες πάνω στους οποίους ο συγγραφέας και δημιουργός της σειράς δημιούργησε μια τηλεοπτική σειρά θεσμό για τη βρετανική τηλεόραση.

Δείτε το video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης