Λίγη ώρα αφού είπε το “τελευταίο αντίο” στον αγαπημένο της,που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα, μία 26χρονη από τη Βρετανία έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους. Η Κέλι Τζόουνς είχε μία ευτυχισμένη ζωή με τον παιδικό της έρωτα και κυοφορούσε το παιδί του, όταν πληροφορήθηκε πως ο 27χρονος σύντροφός της, έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

Παρότι βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε πείσμα των κοντινών της προσώπων, η Κέλι ήταν αποφασισμένη να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πράγματι, κατόρθωσε να βιώσει την νεκρώσιμο ακολουθία, ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε, αφού μόλις έσκυψε να τοποθετήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του 27χρονου, την έπιασαν οι πόνοι.

Μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο, όπου γέννησε την κόρη τους, Άβα, πέντε ώρες αργότερα.”Ήταν μία τραγική ημέρα. Αποχαιρετίσαμε τον Ρίκυ, την ίδια ημέρα που η Άβα χαιρέτισε για πρώτη φορά τον κόσμο. Η γέννηση του παιδιού μας, θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας και ο Ρίκυ να είναι στο πλευρό μου”.

“Το μόνο που ήθελα όταν άκουσα τα νέα, ήταν να ξυπνήσω από το τραγικόόνειρο, που πίστευα ότι βλέπω. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Όμως όπως λέει η οικογένειά μου, η Άβα είναι το δώρο της ζωής του Ρίκυ σε μένα και έτσι θα την σκέφτομαι πάντα”, είπε η 26χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης