Έγινε μόδα στην Τουρκία: Μαθητές σχολείου χαιρέτησαν στρατιωτικά τον Ακάρ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 11:41
Έγινε μόδα στην Τουρκία: Μαθητές σχολείου χαιρέτησαν στρατιωτικά τον Ακάρ

Έχει γίνει μια νέου τύπου μανία στην Τουρκία... Μετά τους παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, με στρατιωτικό χαιρετισμό υποδέχθηκαν έφηβοι μαθητές τον Χουλουσί Ακάρ στο σχολείο τους κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο των τοπικών ΜΜΕ.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας επισκέφθηκε το Γυμνάσιο από το οποίο είχε αποφοιτήσει και ο ίδιος στην περιοχή της Καισάρειας. Όταν μπήκε στην αίθουσα όπου τον περίμεναν οι μαθητές για να ακούσουν την ομιλία του και να του θέσουν τα ερωτήματά τους, τα έφηβα αγόρια και κορίτσια σηκώθηκαν όρθια και τον υποδέχτηκαν χαιρετώντας στρατιωτικά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την «Hurriyet», τα παιδιά τραγούδησαν τον ύμνο του σχολείου.

 

Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο Χουλουσί Ακάρ επεσήμανε την αξία της σωστής εκπαίδευσης και συμβούλευσε τα παιδιά να επενδύσουν στη μόρφωσή τους. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες εξελίξεις. Απαντώντας σε ερώτηση μαθητή για την επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, ο Ακάρ δήλωσε ότι «η ασφάλεια και τα συμφέροντα της χώρας είναι ζωτικής σημασίας» και υπογράμμισε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει οποιονδήποτε κίνδυνο και απειλή εναντίον των συνόρων της και του λαού της στα νότια της χώρας.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019, 12:44