Την εγγονή της αποφάσισε να κυοφορήσει μια 51χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ ως παρένθετη μητέρα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την κόρη της να αποκτήσει παιδί.

Μετά από χρόνια αμέτρητων αποτυχημένων προσπαθειών με εξωσωματική γονιμοποίηση, χειρουργεία και διαδοχικές αποβολές, η Μπριάνα Λόκγουντ πληροφορήθηκε πριν μερικούς μήνες από τους γιατρούς της ότι δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να αποκτήσει παιδί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Washington Post, μέσα σε τέσσερα χρόνια η Λοκγουντ έκανε 476 ενέσεις, υποβλήθηκε σε 8 εξωσωματικές, έκανε εφτά χειρουργεία και είχε δύο αποβολές και μία εξωμήτρια κύηση.

Όταν λοιπόν βεβαιώθηκαν ότι είναι μάταιο να προσπαθούν, αποφάσισαν να βρουν μια γυναίκα από το οικείο τους περιβάλλον, καθώς μια άγνωστη μέσω πρακτορείων θα κόστιζε στο ζευγάρι ακόμα και 100.000 δολάρια, χρήματα που δεν μπορούσαν να διαθέσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 51χρονη μητέρα της, Τζούλι Λόβινγκ, προσφέρθηκε αμέσως, καθώς το αθλητικό παρελθόν της, της είχε εξασφαλίσει άριστη σωματική κατάσταση και υγεία, όμως η 29χρονη Λόκγουντ δεν ήθελε να υποβάλει την μητέρα της σε αυτή την διαδικασία.

«Νιώθω ότι η μητέρα μου είναι το πιο οικείο πρόσωπο που θα μπορούσε να βρίσκεται, πέρα από το δικό μου κορμί», λέει για το μωρό της η 29χρονη Λόκγουντ. «Η μητέρα μου θέλει να γίνει γιαγιά όσο θέλω να γίνω και εγώ μητέρα, και κάνει ό,τι μπορεί», αναφέρει τώρα συγκινημένη η Μπριάνα Λόκγουντ περιμένοντας κοριτσάκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης