Το δεύτερο μωρό της και γόνο της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους στενή φίλη του πριγκιπικού ζευγαριού.

Η Τζέσικα Χέι είναι φίλη της Κέιτ Μίντλετον από την εποχή που πήγαιναν σχολείο και ισχυρίζεται ότι σε λίγες εβδομάδες η δούκισσα του Κέμπριτζ θα ανακοινώσει τα νέα για το δεύτερο μωρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η Χέι είχε αποκαλύψει ότι η Μίντλετον περίμενε το πρώτο της παιδί πολύ πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν πολλά σημάδια που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η Μίντλετον άφησε και πάλι να φανούν μερικά από τα γκρίζα της μαλλιά, έχει ρόδινα μάγουλα, ενώ όταν βγαίνει σε δημόσιες εμφανίσεις φροντίζει να κρατά απόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να μην τη χτυπήσει κανείς στην κοιλιά.

Η Χέι πιστεύει ότι η Κέιτ δεν θα πει τίποτα πριν κλείσει το τρίμηνο της κύησης, αφού τώρα βρίσκεται και σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την 22η Ιουλίου, όταν θα γιορτάσουν τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου του ζευγαριού Τζορτζ.

Ένας βασιλικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς περί δεύτερου μωρού, όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφους το βράδυ της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης