Σάλο στον κόσμο του Twitter και πολλές αντιδράσεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές, έχει προκαλέσει μία έγκυος γυναίκα από την Αυστραλία η οποία τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με φρούτα και ορισμένα λαχανικά.

Η ίδια ακολουθεί τη γνωστή, στους κύκλους των επαγγελματιών αθλητών, δίαιτα «80/10/10», η οποία προτείνει 80% καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, 10% πρωτεΐνης και 10% λίπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα, η οποία πριν υιοθετήσει το συγκεκριμένο τρόπο διατροφής, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ναρκωτικών και ανθυγιεινών τροφών, υποστηρίζει πως νιώθει πιο καλά από ποτέ και πως δεν πάσχει και ούτε έπασχε στο παρελθόν από κάποια διατροφική διαταραχή.

Επιπλέον, αναφέρει πως πλέον νιώθει πιο ήρεμη, πως ενδιαφέρεται περισσότερο για τους συνανθρώπους της, πως είναι πιο προσγειωμένη και πως αισθάνεται μεγαλύτερη σύνδεση με τον εαυτό της και τον κοινωνικό της περίγυρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, γιατροί και απλός κόσμο που ακολουθεί τη γυναίκα στο twitter, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση αυτή, καθώς θεωρούν πως βλάπτει το έμβρυο και παρεμποδίζει την ομαλή του ανάπτυξη. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν πως η κοπέλα είναι υπερβολικά μικροκαμωμένη και αδύνατη, αν λάβουμε υπόψη το ότι βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησης.

Σημειώνεται πως όλα τα γεύματα που καταναλώνει η 25χρονη Loni Jane Anthony, περιλαμβάνουν φρούτα, λαχανικά και χυμούς και πως κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να φάει μέχρι και 20 μπανάνες.

Με πληροφορίες από DailyMail

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης