Αυξάνονται και πάλι τα κρούσματα από κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς κατά το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ στον αριθμό των κρουσμάτων από τον COVID-19, με 1.577 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις. Τα νέα κρούσματα ανεβάζουν το συνολικό τους αριθμό στις 41.303 περιπτώσεις, ξεπερνώντας πλέον κατά πολύ τις 40 χιλιάδες στη χώρα.

Η ίδια αρνητική εικόνα καταγράφεται και στον αριθμό των νεκρών, καθώς 45 θάνατοι ανακοινώθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στην Αίγυπτο, ένα μέγεθος που ουσιαστικά προσεγγίζει το πρόσφατο αρνητικό ρεκόρ των 46 θυμάτων που είχε καταγραφεί την 1η Ιουνίου. Συνολικά, οι θάνατοι από επιπλοκές του COVID-19 στην Αίγυπτο φτάνουν τα 1.422 άτομα. Μέχρι τώρα, έχουν πάρει εξιτήριο 11.108 άτομα και 12.493 παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας της Αιγύπτου για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, Δρ Χοσάμ Χόσνι, είχε πρόσφατα εκφράσει την ανησυχία του ότι θα συνεχιστεί η άνοδος των κρουσμάτων στη χώρα έως το τέλος Ιουνίου, για να αρχίσει να σταθεροποιείται πλέον από τον Ιούλιο.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης