H τουρκική αστυνομία συνέλαβε γυναίκα τουρκικής καταγωγής, κάτοικο του χωριού Σχοινούδι της Ίμβρου, για τη δολοφονία συγχωριανής της.

Το θύμα, με το επώνυμο Σοφιανού (αγνώστου μέχρι στιγμής ονόματος), υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η κόρη της, η Παναγιώτα Σοφιανού, τραυματίστηκε σοβαρά. Η συλληφθείσα έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις της, όπως αναφέρουν πηγές της κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε χθες το απόγευμα και, σύμφωνα με πληροφορίες από την κοινότητα της ‘Ιμβρου, πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθότι η Π. Σοφιανού διατηρούσε δεσμό με τον σύντροφο (ή σύζυγο) της Τουρκάλας.

Η σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τσανάκαλε και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.

Ο πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη επισκέφθηκε την τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Τσανακαλέ και κατευθύνεται προς το Σχοινούδι, για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια, που έχει διπλή (ελληνική και τουρκική) υπηκοότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oι συνθήκες του φονικού

Αιτία, όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, ήταν ο δεσμός της 25χρονης Παναγιώτας με τον 35χρονο Μουσταφά, κάτι που δεν μπορούσε να το χωνέψει η νεαρή σύντροφός του.

Πήγε στο σπίτι να ζητήσει εξηγήσεις και η λογομαχία κατέληξε σε φονικό, με τη δράστιδα να πυροβολεί την 25χρονη και τη μητέρα της, που ήταν παρούσα. Νεκρή από τις σφαίρες έπεσε η μητέρα, ενώ η κόρη μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ
Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης