O καταστροφικός τυφώνας Matthew έβγαλε όπως ήταν αναμενόμενο και τις τηλεφωνικές γραμμές νοκ-άουτ στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας λοιπόν που ανησυχούσε για τη γιαγιά του, σκέφτηκε να παραγγείλει μια πίτσα με παράδοση φυσικά στο σπίτι της γιαγιάς του, στο Palm Coast της Φλόριντα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει.

Η οικογένεια της 87χρονης Claire Olsen δεν είχε μάθει νέα της για αρκετές ημέρες μετά το πέρασμα του ισχυρού τυφώνα Matthew, σύμφωνα με το τηλεοπτικό σταθμό WFTV στο Ορλάντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η γιαγιά σύμφωνα με τον πιτσαδόρο μόλις ολοκλήρωσε τη συνομιλία με τον εγγονό της… την άραξε στην πολυθρόνα και απήλαυσε την πίτσα με το πεπερόνι…

Ο εγγονός της κας Όλσεν ζήτησε μάλιστα από τον οδηγό του οχήματος που θα έκανε την παράδοση, να ελέγξει για την γιαγιά του.

Όταν χτύπησε η πόρτα, η κα. Όλσεν ήταν διστακτική καθώς όπως είπε δεν είχε παραγγείλει κάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο εγγονός σου την έκανε την παραγγελία» απάντησε o διανομέας και η πόρτα άνοιξε.

«Υπάρχει κάποιο πρόβλημα επειδή ο εγγονός σας ήταν ανήσυχος στο τηλέφωνο» ρώτησε ο διανομέας και στη συνέχεια πήρε ο ίδιος από το κινητό του τηλέφωνο τον εγγονό της και τους έφερε σε επαφή.

Ο διανομέας είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο WFTV ότι η έκφραση της γιαγιάς ήταν πραγματικά ανεκτίμητη. «Έμοιαζε πανευτυχής και η πρώτη λέξη που είπε ήταν ουάου» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως αυτή ήταν μια αξέχαστη εμπειρία και για τον ίδιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης