Χάος επικράτησε στους δρόμους πόλης στην Πολιτεία του Νιου Τζέρσεϊ όταν ένας μπαμπουίνος το «έσκασε» από περιβαλλοντικό πάρκο, με μέλη της Αστυνομίας και περιβαλλοντικών οργανώσεων να προσπαθούν να τον αιχμαλωτίσουν.

Οι τοπικές Αρχές ενημερώθηκαν για περισσότερες από δώδεκα εμφανίσεις του άγριου ζώου προειδοποιώντας τους κατοίκους της πόλης Τζάκσον να παραμείνουν στα σπίτια τους και σε καμία περίπτωση να μην το πλησιάσουν. «Ήταν εκπληκτικό το πόσο πολύ γρήγορα κινούνταν», ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος. Ωστόσο, σε δήλωση της εκπρόσωπος του περιβαλλοντικού πάρκου «Six Flags Great Adventure», τόνισε ότι δε μπορεί να πει με σιγουριά αν το συγκεκριμένο ζώο προέρχεται από κάποιο χώρο του πάρκου.

«Δε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέχρι στιγμής ότι ο μπαμπουίνος προέρχεται από τη “ζούγκλα με τους Πιθήκους” καθώς δεν υπάρχει ακριβής καταμέτρηση των ζώων που ζουν εκεί. Ξέρουμε ότι είναι απλώς περίπου 150», σημείωσε η Kristin Siebeneicher.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του μπαμπουίνου έχουν αποβεί άκαρπες με την τελευταία του εμφάνιση να πραγματοποιείται λίγο πριν χαθεί στο γειτονικό δάσος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης