Έκκληση της τελευταίας στιγμής από τον Τραμπ προς τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016, 01:21
Έκκληση της τελευταίας στιγμής από τον Τραμπ προς τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν
Ο Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε από το Twitter έκκληση της τελευταίας στιγμής προς τους ψηφοφόρους να πάνε να τον ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές που τον φέρνουν αντιμέτωπο με την Δημοκρατική Χίλαρι Κλίντον.

«Μην χαλαρώνετε, συνεχίστε να ενθαρρύνετε τον κοσμο να πάει να ψηφίσει. Η εκλογή αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ! Τα πράγματα πάνε καλά για εμάς, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος. ΕΜΠΡΟΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ!», έγραψε ο δισεκατομμυριούχος με το αμίμητο στυλ του στο Twitter.Οι New York Times είχαν γράψει πριν από μερικές ημέρες πως η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ του είχε κατάσχει τον λογαριασμό του στο Twitter --ένα από τα αγαπημένα όπλα της προεκλογικής εκστρατείας του δισεκατομμυριούχου-- ώστε ο υποψήφιος να μην γράψει κάτι που να αποβεί σε βάρος του.

Η πληροφορία αυτή είχε προκαλέσει σαρκασμούς από την πλευρά των Δημοκρατικών και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε αναρωτηθεί πώς θα μπορούσε κανείς να εμπιστευθεί τους πυρηνικούς κωδικούς σ' έναν άνθρωπο τον οποίο δεν μπορεί να αφήσει να διαχειριστεί έναν λογαριασμό σ' έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Εξάλλου ο Τραμπ ανταποκρίθηκε για μια ακόμη φορά στη φήμη του ότι μερικές φορές απαντά βιαστικά. Σε μήνυμα στο Twitter χθες Τρίτη το απόγευμα είχε υποστηρίξει πως αιρετοί αξιωματούχοι της Γιούτα έχουν εντοπίσει νοθεία σ' όλη τη χώρα. Στην πραγματικότητα η υπόθεση αυτή δεν αφορούσε παρά μια κομητεία αυτής της δυτικής Πολιτείας. Διάβασε στα γρήγορα τις πληροφορίες του CNN και μπέρδεψε τη λέξη county (κομητεία) με τη λέξη country (χώρα)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016, 01:21