Εξαντλήθηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια για τη λειτουργία του πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 08:51
Εξαντλήθηκαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια για τη λειτουργία του πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ
Εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα 10.000 εισιτήρια για τη λειτουργία που θα τελέσει ο πάπας Φραγκίσκος στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ αργότερα μέσα στον μήνα, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Αρχιεπισκοπή της Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς όλες οι εκδηλώσεις στις οποίες θα παρευρεθεί ο πάπας κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ στις 22-17 Σεπτεμβρίου έχουν συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον μεταξύ των καθολικών των ΗΠΑ.

Μία ημέρα νωρίτερα, 10.000 εισιτήρια για την υπαίθρια ομιλία που θα εκφωνήσει ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στο Εμπορικό Κέντρο της Ανεξαρτησίας στη Φιλαδέλφεια εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί την επομένη της ομιλίας, σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στο Benjamin Franklin Parkway, έξω από το Μουσείο Τέχνης, στο πλαίσιο της διάσκεψης της Παγκόσμιας Συνάντησης Οικογενειών.

Και για τις δύο εκδηλώσεις τα εισιτήρια διατέθηκαν δωρεάν στο διαδίκτυο.

Ο πάπας θα φθάσει στην Ουάσινγκτον στις 22 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ενώ θα μιλήσει και στο αμερικανικό Κογκρέσο.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και θα πραγματοποιήσει τελετή στη Madison Square Garden.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης του ποντίφικα θα είναι η Φιλαδέλφεια, στις 26-27 Σεπτεμβρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015, 08:56