Μόλις ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και η διαφορά στις δημοσκοπήσεις είναι ελάχιστη μεταξύ Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και Χίλαρι Κλίντον βάσει όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων που καταδεικνύουν συγχρόνως, πως οι υποστηρικτές της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, χάνουν τον ενθουσιασμό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε τέσσερα χρόνια, είναι οι περίφημες “πολιτείες swing”, οι οποίες σχεδόν πάντα καθορίζουν το νικητή αφού εκεί κρίνεται η μάχη των αναποφάσιστων.

Οι ομάδες της εκστρατείας (Βίντεο) είναι δύσκολο πλέον να κινητοποιήσουν τους ψηφοφόρους στην Πενσυλβάνια, το Οχάιο, το Ουισκόνσιν και την Iowa.

Το στρατόπεδο της πρώην πρώτης κυρίας των Η.Π.Α. (από το 1993 έως και το 2001) υπολογίζει στην ψήφο της νεολαίας. Αλλά σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες προεδρικές εκλογές που η ψήφος των ηλικιών κάτω των 35 ήταν συντριπτικά υπερ του Μπάρακ Ομπάμα, το έργο φαίνεται πολύ πιο αβέβαιο το τρέχον έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης