Εκτέλεση 33χρονου στην Κύπρο, γνωστού στην αστυνομία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών

Εκτέλεση 33χρονου στην Κύπρο, γνωστού στην αστυνομία για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών
Με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που αφορούν σε υποθέσεις ναρκωτικών, σχετίζεται σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας ο φόνος 33χρονου αργά το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου. Το θύμα, το οποίο κατείχε γαλλικό διαβατήριο, είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 22.15 χθες το βράδυ μια γυναίκα επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στον δρόμο Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν από τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το όχημα, με τον κινητήρα και τα φώτα του αναμμένα, ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ' αυτό. Από τις έρευνες της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό, με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή, η αστυνομία εντόπισε μέσα σε άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητοδρόμου και σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τον χώρο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο έναν άνδρα νεκρό, ο οποίος έφερε δύο σφαίρες στο κεφάλι. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα, μετά τον πρώτο πυροβολισμό, βγήκε από το όχημά του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και τον σκότωσαν με πυροβόλο όπλο.

Φωτό από τον τόπο του εγκλήματος/Πηγή: sigmalive

Από τις έρευνες των Αρχών προέκυψε ότι ο νεκρός ήταν 33ετών, αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2018, 09:38