Εκτελέστηκε έμπορος ναρκωτικών

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 08:25
Εκτελέστηκε έμπορος ναρκωτικών
Η ιρανο-ολλανδέζα Σαχρά Μπαχραμί εκτελέστηκε σήμερα το πρωί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσε ο διαδικτυακός τόπος της κρατικής ιρανικής τηλεόρασης, επικαλούμενος ανακοινωθέν του γραφείου του εισαγγελέα της Τεχεράνης.

«Μία λαθρέμπορος ναρκωτικών επονομαζόμενη Σαχρά Μπαχραμί η οποία είχε καταδικαστεί για πώληση και κατοχή ναρκωτικών απαγχονίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου», σύμφωνα με το ανακοινωθέν το οποίο επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός.

Στις 5 Ιανουαρίου, η Ολλανδία είχε ζητήσει «διευκρινίσεις» από το Ιράν για την ιρανο-ολλανδέζα, εκδηλώνοντας την «ανησυχία» της.

Η Σαχρά Μπαχραμί, 46 ετών, καταδικάστηκε σε θάνατο στις 2 Ιανουαρίου για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με την ολλανδική ραδιοφωνία που επικαλείται την κόρη της Μπαχραμί.

Η Σαχρά Μπαχραμί, που είχε συλληφθεί το Δεκέμβριο του 2009 στην Τεχεράνη ενώ συμμετείχε σε αντικυβερνητική διαδήλωση, κατηγορείτο επίσης για συμμετοχή σε ένοπλη οργάνωση κατά της κυβέρνησης, έγκλημα το οποίο επισύρει επίσης την ποινή του θανάτου, σύμφωνα πάντα με την κόρη της.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011, 08:28