Εκβιάζουν τον Στάινμπρουκ για την Φιλιππινέζα του…

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 19:53
Εκβιάζουν τον Στάινμπρουκ για την Φιλιππινέζα του…
«Ο Στάινμπρουκ εκβιάζεται», γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η γερμανική εφημερίδα Bild, αναφερόμενη σε υπόθεση απειλητικής επιστολής που απευθυνόταν στον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών για την καγκελαρία ζητώντας του να παραιτηθεί έως τις 10 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μην γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με οικιακή βοηθό που, κατά τον αποστολέα, απασχολούσε ανασφάλιστη πριν από δεκατέσσερα χρόνια.

Όπως εξηγείται στο δημοσίευμα, η επιστολή αναφέρεται σε γυναίκα από τις Φιλιππίνες που απασχολείτο στην κατοικία της οικογένειας Στάινμπρουκ στην Βόνη. Από την πλευρά του υποψηφίου, έγινε γνωστό ότι η οικιακή βοηθός εργαζόταν νομίμως στην κατοικία της μητέρας του, η οποία για σύντομο διάστημα την είχε "διαθέσει" στην οικογένεια του γιου της.

«Οι Στάινμπρουκ δεν εκβιάζονται και δεν μπορούν να εκβιαστούν», δήλωσε η σύζυγος του υποψήφιου, Γκέρτρουντ, στην εφημερίδα. Σύμφωνα δε με την Bild, η επιστολή παρελήφθη στις 30 Αυγούστου και την υπόθεση έχει αναλάβει το Εγκληματολογικό της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013, 19:56