Ελ Σαλβαδόρ: Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από πυρκαγιά στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017, 03:00
Ελ Σαλβαδόρ: Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες από πυρκαγιά στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν έπειτα από μια μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στο κτήριο που στεγάζει το υπουργείο Οικονομικών του Ελ Σαλβαδόρ, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν έναν άνθρωπο να πηδά από το εννιαόροφο κτήριο με τον επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να τονίζει στο τηλεοπτικό δίκτυο Salvadoran ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν επέζησε από την πτώση.

Ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης Κάρλος Φουέντες ανέφερε ότι ένας άνδρας σκοτώθηκε από εγκαύματα που υπέστη και από εισπνοή καπνού.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον πέμπτο όροφο του κτηρίου.

Οι αρχές έστειλαν ελικόπτερο για την διάσωση των ανθρώπων που είχαν παγιδευτεί στο κτήριο, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα Σαν Σαλβαδόρ.

Ο Φουέντες τόνισε πως αρκετοί άνθρωποι πήδηξαν από τον πέμπτπ και έκτο όροφο του κτιρίου και έχουν υποστεί τραυματισμούς. Περίπου 50 άνθρωποι εκκένωσαν το κτίριο και 25 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε δηλώσεις ενός γιατρού από νοσοκομείο της πόλης που ανέφερε ότι μια γυναίκα πέθανε από την πυρκαγιά, αλλά η πληροφορία δεν κατέστη εφικτό να διασταυρωθεί.

Ο Χοσέ Αλφάρο, άλλος εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών, είπε πως δεν υπάρχει κανένας εγκλωβισμένος στο κτήριο και ότι η πυρκαγιά έχει σβηστεί.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017, 03:09