Ελεγκτής έσπρωξε και σκότωσε επιβάτη τρένου στην Ινδία

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 18:38
Ελεγκτής έσπρωξε και σκότωσε επιβάτη τρένου στην Ινδία
Τραγικό θάνατο βρήκε μια 32χρονη γυναίκα από την Ινδία, όταν ο ελεγκτής των εισιτηρίων ενός τρένου την έσπρωξε από κινούμενη αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν με αποτέλεσμα αυτή να χάσει τη ζωή της, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, όταν το τρένο έκανε στάση στην περιοχή Τζαλγκαόν στο δυτικό κρατίδιο Μαχαράστρα, η γυναίκα προσπάθησε να πάει από την Β΄ θέση, για την οποία είχε εκδοθεί το εισιτήριό της, στην Α΄ επειδή σε αυτήν υπήρχε κλιματισμός.

Καθώς το τρένο άρχισε να κινείται, ο ελεγκτής, κατά τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, αρνήθηκε να αφήσει τη γυναίκα να μπει στην Α΄ θέση και την έσπρωξε έξω από τη θύρα με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στις ράγες, όπως μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης στην Ινδία επικαλούμενα δηλώσεις του αστυνομικού Ν. Αμπίκα
.
Επιβάτες της αμαξοστοιχίας που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν στον ελεγκτή, τον ακινητοποίησαν και κατόπιν τον παρέδωσαν στις αρχές. Συγγενείς του θύματος, που ονομαζόταν Ουτζουάλα Πάντεϊ, είπαν ότι ο άνδρας τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Αμπίκα δήλωσε ότι η αστυνομία διεξάγει έρευνα σε βάρος του ελεγκτή, ο οποίος ονομάζεται Σαμπάτ Σανούνχι, και ότι ο άνδρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία, όχι για φόνο από πρόθεση.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014, 18:38