«Βόμβα» στο Twitter έριξε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Ίλον Μασκ, ο οποίος με ανάρτηση του γνωστοποίησε πως θα αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών» και έπειτα ακολούθησε μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία έγραψε «και επίσης αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν κάνει τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες η ανάρτηση του είχε συγκεντρώσει πάνω από 350.000 like και έχει γίνει retweet 100.000 φορές.

Η «βόμβα» του ιδιοκτήτη της Tesla έρχεται εν μέσω το κάκιστου ξεκινήματος των κόκκινων του Μάντσεστερ στην Premier League και την έντονη γκρίνια των οπαδών για τις δύο ήττες με απογοητευτικές εμφανίσεις.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Τελικά όμως, επρόκειτο για φάρσα, τουλάχιστον το «κομμάτι» που αφορά την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς ρωτήθηκε από χρήστη αν το εννοεί και απάντησε «Όχι, αυτό είναι ένα μακροχρόνιο αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω αθλητικές ομάδες». Μάλιστα, με χιούμορ ξεκαθάρισε σε άλλο σχόλιο και ότι «δεν αγοράζω την Coca-Cola για να ξαναβάλω την κοκαΐνη, παρά την εξαιρετική δημοτικότητα μιας τέτοιας κίνησης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης