Μια μοναδική ατμόσφαιρα μπορούν να απολαύσουν οι θαμώνες του εστιατορίου «Palm» στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου εκατοντάδες celebrities αλλά και… λιγότερο γνωστά πρόσωπα τους κρατούν συντροφιά την ώρα που γευματίζουν!

Από τον αδελφό του Rob Lowe, Chad, έως τον ηθοποιό Lorenzo Lamas, όλοι τους είναι εκεί, ακτινοβολούν και σας χαρίζουν απλόχερα τη συντροφιά τους! Βρίσκονται παντού, ως σκίτσα ζωγραφισμένα στο χέρι, και σας… παρακολουθούν από τους τοίχους του ιστορικού ρεστοράν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρις εδώ όλα καλά… Ωστόσο, για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα… Πολλοί από τους celebrities που κοσμούν τους τοίχους του «Palm» είτε έχουν χάσει την απήχησή τους, είτε έχουν σταματήσει να ζουν ως πραγματικοί σταρ, είτε έχουν αποβιώσει.

Το εστιατόριο άνοιξε το 1989 και από τότε έχουν αλλάξει πολλά… Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο ιδιοκτήτης αποφάσισε να το ανακαινίσει, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα καινούργια δεδομένα με νέα, πιο φρέσκα πρόσωπα που θα «φιλοξενηθούν» στους τοίχους του!

Το μεγάλο στοίχημα όμως για την ιδιοκτησία δεν είναι η ανακαίνιση, αλλά περισσότερο εάν θα μπορέσει να ανακτήσει την επιρροή και την αίγλη που είχε κάποτε ως «hot spot» για εκατοντάδες celebrities, πολιτικά πρόσωπα κι άλλες προσωπικότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου το «Palm» ήταν πολύ κοντά στο να «εκτοπίσει» όλες τις ανδρικές λέσχες και οτιδήποτε σχετιζόταν με τους χώρους εστίασης.

Μόλις την περασμένη Τετάρτη στο «Palm» είχαν δειπνήσει ο πρώην κυβερνήτης του New Jersey, ο James J. Florio, και ο πρώην κυβερνήτης της Pennsylvania, ο Ed Rendell.

Ο καλλιτέχνης Zack Bird έχει ζωγραφίσει πολλά από τα πορτρέτα και έδωσε έμφαση στην ανάγκη ανακαίνισης του «Palm», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τελικά το εστιατόριο είχε γεμίσει με νεκρούς ανθρώπους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης