Ο Αχιλλέας Πεκλάρης είναι Έλληνας δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια ζει στο Ισραήλ. Μέσα από βίντεο που αναρτά καθημερινά στο Facebook δείχνει πώς είναι η ζωή στη χώρα μετά τον εμβολιασμό, που προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Ήδη η ευρεία πλειονότητα των ηλικιωμένων έχει εμβολιαστεί και εκατομμύρια πολίτες έχουν λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου. Ο Αχιλλέας Πεκλάρης έχει εμβολιαστεί και πλέον η επιχείρησή του λειτουργεί κανονικά με διοργάνωση ελληνικών βραδιών σε εστιατόρια της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 

Και ναι. Ήρθε η ώρα μα καθίσουμε πάλι σε εστιατόριο να φάμε ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Φαλάφελ, χούμους, σαλάτες, πατάτες, πίτες, άμπα. Αν η ευτυχία είναι στιγμές, εδώ είναι μια από αυτές.

Δημοσιεύτηκε από Achilles M. Peklaris στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εστιατόρια είναι γεμάτα με πολίτες, που κατακλύζουν τα νυχτερινά κέντρα και τα μπαρ. Τα βίντεο που αναρτά άλλωστε στο Facebook ο Αχιλλέας Πεκλάρης είναι απόδειξη για τα παραπάνω. Σε αυτά, πολίτες φαίνονται να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε εστιατόρια, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής.

Στην τελευταία του ανάρτηση μάλιστα, την οποία συνόδευε βίντεο από ένα κατάμεστο από κόσμο εστιατόριο, ο Αχιλλέας Πεκλάρης εξηγούσε πόσο περίεργες φάνηκαν στον ίδιο αυτές οι εικόνες μετά την περιπέτεια που βίωσε όλος ο πλανήτης με τον κορωνοϊό: «Χθες το βράδυ, στο εστιατόριο, η ατμόσφαιρα, η αίσθηση, είχε κάτι αλλόκοτο, ήταν λίγο τρίπι. Κάποιες στιγμές ένιωθες εντόνως αφύσικα έως άβολα, και δυσαναλόγως περίεργα για έναν τόσο οικείο χώρο (ένα απλό εστιατόριο). Τόσο έντονο, που έλεγες “ρε συ μήπως το βλέπω στον ύπνο μου και ξυπνήσω, και έξω έχει ακόμα lockdown και σκοτάδια;”. Όμως κάποιες άλλες στιγμές, η αίσθηση ήταν ακριβώς η αντίστροφη: Ένιωθες τόσο οικεία, τόσο χαλαρά, τόσο γνώριμα, σε ένα τραπέζι με φαγητό, κρασί, φίλους, κόσμο, που αναρωτιόσουν αν ποτέ πραγματικά υπήρξε κορωνοϊός, lockdown κ.λπ. ή όλα αυτά ήταν ένα κακό όνειρο και δεν συνέβησαν ποτέ».

 

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ / Κανονικό εστιατόριο, κανονικοί σερβιτόροι, κανονικά τραπέζια. Χωρίς green pass, χωρίς μάσκες, χωρίς κανόνες. Στο μπουζούκι ο Eli Zruya ❤️ Κανονική ζωή, όπως την ξέραμε.

Δημοσιεύτηκε από Achilles M. Peklaris στις Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης