Ένας Ιταλός σκοτώθηκε στη Βαρκελώνη μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017, 13:44
Ένας Ιταλός σκοτώθηκε στη Βαρκελώνη μπροστά στα μάτια των παιδιών του
Η εταιρεία Tom's Hardware ανακοίνωσε σήμερα στον ιστότοπό της τον θάνατο ενός από τους Ιταλούς εργαζομένους της, του Μπρούνο Γκουλότα, 35 ετών, ενός από τα 14 θύματα της επίθεσης στη Βαρκελώνη, όπου βρισκόταν για διακοπές μαζί με την οικογένειά του.

Το ιταλικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν επιβεβαίωσε αμέσως την πληροφορία, επιμένοντας σε έναν επιβεβαιωμένο απολογισμό σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν τρεις Ιταλοί τραυματίες. Σύμφωνα με τον Τύπο, οι δύο εξ αυτών πήραν ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Ο συνάδελφος και φίλος μας Μπρούνο Γκουλότα ανατράπηκε και σκοτώθηκε από έναν άθλιο τρομοκράτη στην καρδιά της Βαρκελώνης» αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπό της, αναρτώντας τις φωτογραφίες που ο νέος άνδρας, ο οποίος κατοικούσε στο Λενιάνο, κοντά στο Μιλάνο, είχε ανεβάσει στο Facebook από τις διακοπές του.

Η σύντροφός του Μαρτίνα αφηγήθηκε στους συναδέλφους του πώς ο Μπρούνο χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο την ώρα που κρατούσε από το χέρι τον γιο τους, τον 5χρονο Αλεξάντρ. Εκείνη κρατούσε πάνω της σε πορτ-μπεμπέ την κόρη τους, την Άρια, ηλικίας ενός έτους, αλλά κατάφερε να τραβήξει και να σώσει τον Αλεξάντρ, διευκρινίζουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

«Ο Μπρούνο ήταν ένα παράδειγμα για όλους όσοι τον γνώρισαν (...)» προσθέτει η επιχείρηση, η οποία υπογραμμίζει «την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του».

Ικανός να επιλύει κάθε πρόβλημα πληροφορικής και πολύ γενναιόδωρος, ο Μπρούνο ήταν ένας «χαρισματικός άνθρωπος», αναφέρουν οι συνάδελφοί του και προσθέτουν: «Αναπαύσου εν ειρήνη Μπρούνο, θα σε θυμόμαστε πάντα».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017, 14:37