Το Σότσι, το γνωστό θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα, επλήγη σήμερα από πλημμύρες που προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου, και εκτεταμένες ζημιές.

Ακινητοποιημένα τρένα και μισοβυθισμένα αυτοκίνητα συνέθεταν το τοπίο στη ρωσική πόλη που φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί που πήγαν να απομακρύνουν κατοίκους από κάποιες πλημμυρισμένες περιοχές έξω από το Σότσι, έπειτα από αρκετές ώρες καταρρακτώδους βροχής, εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα, ανέφερε απόψε μια υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών.

Η ρωσική εταιρεία σιδηροδρόμων ανέφερε πως οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες αποκαθίστανται μερικώς έπειτα από προβλήματα στο σταθμό του Άντλερ, ενώ το αεροδρόμιο του Σότσι επίσης αποκατέστησε μερικώς την λειτουργία του σήμερα το βράδυ, όπως ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ένας εικονολήπτης της τηλεοπτικής υπηρεσίας του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς ανέφερε πως μερικοί δρόμοι ήταν αδιαπέραστοι και οι άνθρωποι προσπαθούσαν να βρουν τα σταθμευμένα οχήματα τους που βρέθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από το νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης