Με τόσες πολλές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και απεικονίζουν διάφορα πράγματα τα οποία θα μπορούσε να έχει αντικρίσει το διαστημικό όχημα «Curiosity» στη διάρκεια των πρώτων ημερών παραμονής του στην επιφάνεια του Άρη, θα ήταν λίγο δύσκολο για τον πρόεδρο των Η.Π.Α. να μην αστειευτεί με τους εργαζομένους της NASA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Barack Obama είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τα κεντρικά της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος όπου τους ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως θα περιμένει άμεση ενημέρωση σε περίπτωση που εντοπιστούν… Αρειανοί!

«Είστε παράδειγμα των δυνατοτήτων της αμερικανικής Μηχανικής και θα ήθελα να συνεχίσετε τη σπουδαία δουλειά που κάνετε. Πάντως, αν έρθετε σε επαφή με Αρειανούς, θα ήθελα να με ενημερώσετε. Ασχολούμαι με πολλά άλλα επείγοντα θέματα, αλλά πιστεύω πως αυτό θα έχει προτεραιότητα. Ακόμα και αν πρόκειται για μικρόβια, θα έχει ενδιαφέρον», εξήγησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκ νέου το δυναμικό της NASA, καθώς η επιτυχημένη προσεδάφιση και το πρώτο οπτικοακουστικό υλικό που έστειλε το «Curiosity» πίσω στη Γη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Δείτε το video…

Διαβάστε επίσης:
Φωτογραφία του Curiosity στον Άρη, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012, 13:09
To πρώτο video του Curiosity, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012, 14:45
Στην τελική ευθεία η εκτόξευση του «Curiosity», Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011, 07:50

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης