«Ήρωα» χαρακτήρισε ο εν ενεργεία παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Jenson Button, τον οδηγό της λιμουζίνας που τον μετέφερε χθες το βράδυ από την πίστα του Ιντερλάγκος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στο ξενοδοχείο του, αφού ήταν η δική του άμεση αντίδραση που γλύτωσε τον Βρετανό πιλότο και τα υπόλοιπα άτομα τα οποία βρίσκονταν στο όχημα από την επίθεση ένοπλης συμμορίας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Jenson Button μαζί με τον πατέρα του, John, τον μάνατζέρ του, Richard Goddard και τον προπονητή του, Mike Collier, επέβαινε στη λιμουζίνα που τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους μετά από το τέλος των χθεσινών κατατακτήριων δοκιμών για το σημερινό γκραν πρι, όταν ξαφνικά μια ομάδα έξι ενόπλων επιχείρησε να τους σταματήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, ο αστυνομικός που οδηγούσε τη λιμουζίνα επιτάχυνε άμεσα και με δεξιοτεχνία ελίχθηκε μέσα από τα αυτοκίνητα που ήταν στον δρόμο, καταφέρνοντας να ξεφύγει από την επικίνδυνη συμμορία.

Χάρη στην ικανότητα του οδηγού, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες, για να εντοπίσει τα μέλη της συμμορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης