Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας πελάτης του εστιατορίου. «Έμφραγμα» (Heart Attack Grill), στο Λος Άντζελες, ενώ έτρωγε ένα μπέργκερ που λεγόταν… «τριπλό bypass», 6.000 θερμίδων.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC, ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών περίπου, ενώ έτρωγε το μπέργκερ του, άρχισε να αισθάνεται πόνους στο στήθος, να ιδρώνει και να βαριανασαίνει…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τo εστιατόριο είχε γίνει γνωστό και στο παρελθόν, όχι μόνο για την περίεργη ονομασία του, για τα πιάτα του (bypass μπεργκερς, τηγανητές πατάτες ισοηλεκτρικής γραμμής) και για το ντεκόρ του (που θυμίζει νοσοκομείο, με τις σερβιτόρες ντυμένες νοσοκόμες), αλλά και για την πρακτική του να προσφέρει δωρεάν φαγητό στους εξαιρετικά παχύσαρκους πελάτες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη «Dr» Jon Basso, μία «νοσοκόμα» τον ενημέρωσε ότι ένας «ασθενής» είχε πρόβλημα. Αρχικά νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα, αλλά μόλις είδε σε τι κατάσταση βρισκόταν ο «ασθενής» κατάλαβε ότι δεν ήταν πλάκα.

Αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο. Ο «Dr» Jon τόνισε ότι αισθάνθηκε πολύ άσχημα για τον άνδρα, όχι μόνο γιατί υπέφερε, αλλά και γιατί οι υπόλοιποι πελάτες τον φωτογράφιζαν και
τον βιντεοσκοπούσαν, σαν να επρόκειτο για θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο ασθενής αναρρώνει, ενώ δενέχουν γίνει γνωστά ούτε τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ούτε η κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, εικάζεται ότι υπέστη έμφραγμα.

Επισημαίνεται ότι στο εστιατόριο υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν ότι το φαγητό που προσφέρεται, βλάπτει την υγεία, ενώ το σλόγκαν του εστιατορίου είναι ότι προσφέρει γεύσεις για τις οποίες αξίζει να πεθάνεις…

Πλέον, ο ιδιοκτήτης δέχεται πιέσεις να κλείσει το εστιατόριο, τόσο από συνδέσμους γιατρών, όσο και δικηγόρων.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Fox, είπε ότι δεν πρόκειται να κλείσει το εστιατόριο, λέγοντας ότι δεν μπορεί κανείς να του λέει τι θα κάνει.Σημείωσε πάντως, ότι τα εμφράγματα δεν συμβαίνουν μόνο στους ηλικιωμένους.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης