Το αεροδρόμιο Σαιντ Λούις τέθηκε ξανά σε λειτουργία αργά χθες το βράδυ προκειμένου να υποδεχτεί ορισμένες πτήσεις, ύστερα από το προσωρινό του κλείσιμο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω του καταστροφικού περάσματος μιας τροπικής καταιγίδας αργά τη νύχτα της Παρασκευής, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές, παρασύροντας και την οροφή του τερματικού σταθμού.

Δείτε το video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά από τζάμια και θραύσματα τη στιγμή που η στέγη διαλυόταν από τη μανία του αέρα.

Δείτε το video με τις αντιδράσεις των επιβατών στην αίθουσα αναμονής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου αρκετές αεροπορικές εταιρείες αντιμετώπισαν προβλήματα με τους επιβάτες τους, μεταξύ των οποίων οι Delta Air Lines, Southwest Airlines and AMR Corp’s American Airlines.

Τουλάχιστον χίλιοι εργάτες υπερέβαλλαν εαυτούς προκειμένου το αεροδρόμιο να είναι ξανά έτοιμο να υποδεχτεί πτήσεις, σύμφωνα με εκπροσώπους της διοίκησης του αεροδρομίου. Σήμερα, αναμένεται να υπάρχει αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας στο 70% των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου.

Διαβάστε επίσης: Τροπική καταιγίδα έπληξε τον αερολιμένα του Σαιντ Λούις, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2011, 16:44

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης