Επικρίνοντας τον συγγραφέα του 19ου αιώνα ως «γεμάτο θανάσιμα παράξενα πράγματα με πολύ λίγες λογοτεχνικές ικανότητες», ο πρόεδρος Trump εστίασε τις επιθέσεις του εναντίον της Βαλτιμόρης τη Δευτέρα, επειδή τίμησε την επέτειο από τον θάνατο του Edgar Allan Poe.

«Αυτός ο τύπος ήταν ένας θλιβερός ηττημένος και προκαλούσε πονοκέφαλο, καθώς ήταν πολύ απασχολημένος να κλαίει για τη χαμένη αγάπη του και να γράφει οποιεσδήποτε μισοκλαψιάρικες ιστορίες» δήλωσε ο Trump κατά τη διάρκεια «διασκεδαστικής αλλά οργισμένης» ομιλίας περπατώντας στο προαύλιο του Λευκού Οίκου που σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μιλούν για το “Κοράκι” (Τhe Raven), εντάξει; Αλλά ένα κοράκι; Δεν είναι πολύ τρομακτικό. Δεν είναι τρομακτικό καθόλου. Είναι απλώς ένα χαζό πουλί. Ίσως αν είχε ξοδέψει λιγότερο χρόνο για τις εσωτερικές του ανησυχίες και περισσότερο χρόνο για να καθορίσει πόσο εγκληματική ήταν η πόλη που ζούσε, δεν θα είχαμε αυτά τα προβλήματα στη Βαλτιμόρη αυτήν τη στιγμή» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος.  

Οι σχολιαστές των μέσων ενημέρωσης σημείωσαν ότι οι παρατηρήσεις του προέδρου Τραμπ βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τη συνήθειά του να εκθειάζει συστηματικά Ρομαντικούς λογοτέχνες που συνδέονται με τη Νέα Υόρκη, όπως ο Washington Irving and ο Herman Melville.

(Τhe Onion)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης