Η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Folia de Sao Paolo», στη σημερινή της έκδοση, αναφέρει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Οbama, θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Βραζιλία, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μισέλ και τις δύο κόρες του, Μάλια και Σάσα.
 
Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Πατριότα, όπως γράφει η εφημερίδα δηλώνει: «Εργαζόμαστε για την επίσκεψη αυτή. Για μας θα είναι τιμητική η άφιξη στη Βραζιλία του Αμερικανού προέδρου και θεωρούμε ότι η Βραζιλία είναι μια πολύ ευχάριστη χώρα, για να την επισκεφθεί κανείς με την οικογένειά του».
 
Επίσης, στην εφημερίδα προστίθεται ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι πιο δημοφιλής από τον σύζυγό της στη Βραζιλία, όπου ο μισός και πλέον πληθυσμός είναι Αφρικανοί.

Μέχρι στιγμής πάντως, ούτε ο Λευκός Οίκος ούτε η αμερικανική πρεσβεία στη Μπραζίλια δεν έχουν ανακοινώσει το ακριβές πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου, το οποίο θα οριστικοποιηθεί μετά από συνάντηση της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, και του Βραζιλιάνου ομολόγου της στις 23 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης