Ευδιάθετος είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο στενός συνεργάτης του, Ντάγκλας Μπαντ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο πρώην πρόεδρος διατηρεί “υψηλό ηθικό” και θα συνεχίσει το έργο του για την ανοικοδόμηση της σεισμόπληκτης Αϊτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες νωρίτερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κολόμπιαν Πρεσμπιτέριαν της Νέας Υόρκης, μετά από έντονους πόνους στο στήθος, που συνδέονται με το πρόβλημα που έχει στην καρδιά.

Οι γιατροί έκαναν μια επέμβαση «στεντ »στον Μπιλ Κλίντον για να προλάβουν κάποιο μεγαλύτερο καρδιακό επεισόδιο και συγκεκριμένα, τοποθέτησαν δύο στεντ σε μία από τις καρδιακές του αρτηρίες.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος είναι σε καλή κατάσταση και διάθεση μετά από την επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2004 ο Μπιλ Κλίντον είχε υποβληθεί σε τετραπλο «μπαϊ-πας» στην καρδιά, ενώ το 2005 οι γιατροί του αφαίρεσαν ιστό και υγρό που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή της καρδιάς μετά από την επέμβαση του 2004.

Ο 63χρονος πλέον Μπιλ Κλίντον, σύζυγος της νυν υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, είναι επικεφαλής του προγράμματος του ΟΗΕ για την παροχή βοήθειας στην Αϊτή μετά από τον σεισμό που έπληξε τη χώρα, στις 12 Ιανουαρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης