Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην ταράτσα πολυόροφου κτιρίου στο κέντρο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ταράτσα όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μηχανήματα για τη λειτουργία του κτιρίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μας ενημερώνει ο επιχειρηματίας Γιώργος Ψιψίκας που ζει σε κοντινό κτίριο, οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη και αμέσως μετά είδαν μια τεράστια φλόγα να ξεπηδά στην ταράτσα του 30όροφου κτιρίου, που ανέβηκε μέχρι τον ουρανό. Έντρομοι βγήκαν από τα διαμερισμά τους και κατέβηκαν στο δρόμο για να δουν τι συμβαίνει. Παράλληλα,οι αρχές είχαν οργανώσει μια μεγάλη επιχείρηση για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο κτίριο το οποίο απέχει μόλις λίγα τετράγωνα από το central park. Υπό τον φόβο μη τυχόν και πάρει έκταση, κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και γειτονικά κτίρια, επιστρατεύτηκαν, περίπου 40 πυροσβεστικά αυτοκίνητα και δεκάδες ασθενοφόρα για να παραλάβουν τυχόν τραυματίες.

Αστυνομικές δυνάμεις παράλληλα, απέκλεισαν την περιοχή κλείνοντας γειτονικά τετράγωνα και δρόμους, ενώ απομάκρυναν τους πολίτες από την περιοχή, που είχε γεμίσει μαύρους καπνούς δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Περίπου 40 λεπτά αργότερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία φαίνεται πως περιορίστηκε μόνο στην ταράτσα του κτιρίου, καθώς μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Δείτε βίντεο από την πυρκαγιά και την τεράστια κινητοποίηση των αρχών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης