Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας άκουσε σήμερα τα κάλαντα από τις Φιλαρμονικές της Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, πλαισιωμένος από την υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κα Πραξούλα Αντωνιάδου, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέφανο Στεφάνου, τον υφυπουργό παρά τω προέδρω κ. Τίτο Χριστοφίδη, τον επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπο Θεοπέμπτου, τον διευθυντή του Γραφείου του, κ. Χρίστο Χριστοφίδη, και το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου.

Μιλώντας στα μέλη της Φιλαρμονικής της Αστυνομίας, ο πρόεδρος Χριστόφιας τούς ευχήθηκε καλές γιορτές. Ευχήθηκε παράλληλα να περάσει ο κυπριακός λαός καλά Χριστούγεννα, χωρίς να σημειωθούν δυστυχήματα στους δρόμους, «χωρίς να κλάψει καμιά οικογένεια», όπως είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε τα κάλαντα από την Εθνική Φρουρά. Απευθυνόμενος στους εθνοφρουρούς, ο κ. Χριστόφιας, αφού τους ευχήθηκε καλές γιορτές, εξήρε το μουσικό τους ταλέντο και ανέφερε ότι για τον ίδιο λόγο ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς κ. Στυλιανός Νάσης έπλεξε το εγκώμιο των Κυπρίων εθνοφρουρών κατά τη χθεσινή περιοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας σε στρατόπεδα με την ευκαιρία των εορτών.

Ακολούθως, άκουσε τα κάλαντα από την ΕΛΔΥΚ. Μιλώντας στους φαντάρους της ΕΛΔΥΚ, ο πρόεδρος Χριστόφιας, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, τους καλωσόρισε στο Προεδρικό Μέγαρο, σημειώνοντας ότι «τα σπιτικά είναι τα ίδια. Και εμείς σας αγαπάμε πολύ. Δεν είστε με τους δικούς σας, είστε μακριά από τις οικογένειές σας, για να υπηρετήσετε εδώ τον καλό αγώνα, και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε διπλά».

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης