Ένα νέο βίντεο ερασιτέχνη, τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο δείχνει τα συντρίμια του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που καταρρίφθηκε πάνω από το έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας, στις 17 Ιουλίου, στέλνοντας στον θάνατο 298 ανθρώπους.

Το βίντεο εστάλη ανώνυμα στο πρακτορείο ειδήσεων Associated Press:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταφορά των συντριμμιών του αεροσκάφους στην Ολλανδία

Τέσσερις μήνες μετά την τραγωδία, άρχισε η διαδικασία της μεταφοράς των συντριμμιών του αεροσκάφους της πτήσης MH-17 της Malaysia Airlines που κατέπεσε στην ανατολική Ουκρανία.

Υπάλληλοι του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας του Ντονέτσκ άρχισαν να κόβουν με σιδεροπρίονα ό,τι έχει απομείνει από την άτρακτο του αεροσκάφους και να τα φορτώνουν σε φορτηγό, υπό την εποπτεία ολλανδών εμπειρογνωμόνων και παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και στη Συνεργασία στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους θα μεταφερθούν στην Ολλανδία, τη χώρα που πλήρωσε το βαρύτερο τίμημα αφού 193 από τους 298 νεκρούς της τραγωδίας ήταν Ολλανδοί.

Εκεί θα εξετασθούν από την ολλανδική Υπηρεσία Ερευνών Ασφαλείας, η οποία είναι επιφορτισμένη με την έρευνα για τα αίτια της καταστροφής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης